Om Mian's Home


Hej och Välkommen till Mian's Home.
När jag skulle skaffa min första domän så fanns inte "mian.com / mian.net/"eller dylikt, de var alla tagna... så då tog jag istället "swedishgoddess.com" och det är ju ett rätt kul namn eller hur ;) Men med tiden har ändå tanken att ha ett domän med  Mian stannat kvar, och jag har ju kallat mina sidor för Mian's Home ända sedan början, så då blev det så nu när jag väl bestämt mej för att ha ett nytt domän, jag kommer att behålla swedishgoddess för det är ju min första, men vet inte riktigt ännu vad jag ska göra med den *fniss*.

 Jag var så imponerad av folk som gjorde egna hemsidor så jag var bara tvungen att försöka själv, hade ju en del data kunskap, men hade aldrig jobbat med html och dylikt.


Grafiken på mina sidor har jag ritat själv, det kallas"pixel painting" , jag har aldrig kunnat rita så jag är så tacksam för de som kan rita oss andra hur man kan rita sin egen grafik. Det är väldigt kul att rita och man tappar bort tid och tankar för en stund när man gör det, så det passar mej utmärkt ;)

Mian's Home är personliga sidor, om mej, min dotter, våra katter och dom som inte finns med oss längre. Glöm inte att titta på mina minnes sidor, som jag gjort för mina föräldrar, min hund Sunny Sunshine, min mormor och farmor.

Inspirationen att leka med mina sidor går upp och ner som allt annat i mitt liv.
Mitt intresse för Professor J.R.R Tolkien och hans underbara mytologi har inte försvunnit, jag läser fortfarande om böckerna och ser på filmerna.
Min störta "hobby" och mitt sociala liv är Middle earth och
 Lord of The Rings Online